Trandafiri albastri | Flori Online
Flori online - Din natura, la tine acasa!

Flori Online Din natura, la tine acasa!

23Apr/120

Trandafiri albastri?

Trandafiri albastri, trandafiri rosii, trandafiri roz, portocalii precum si multe alte nuante dintre cele mai frumoase si impresionante? Da! De ce nu? De-a lungul timpului trandafirul a primit diferite intelesuri si simboluri dupa culoare, numarul trandafirilor oferiti intr-un buchet. De aceea, se poate dovedi destul de dificil sa alegi culoarea potrivita care sa iti transmita sentimentele. Si da! Un buchet de flori, pe langa bucuria ce o starneste celei ce il primeste, transmite si sentimentele tale fata de ea. Si, cum se stie ca femeile percep acest lucru cu mare usurinta, trebuie sa fii atent la ce buchet ii trimiti, mai ales daca vrei sa ii dai de inteles anumite lucruri.

trandafiri rosiiEste cunoscut faptul ca, un buchet de trandafiri rosii il trimitem cuiva caruia vrem sa ii transmitem iubirea nostra pasionala, romantism, iubirea pura, dragoste. Este important si cate flori trimitem in buchet dar acest lucru depinde de cele mai multe ori de sentimentele pe care ea ti le inspira. Intotdeauna un buchet mare o va impresiona cel mai mult, dar si un singur trandafir, faptul ca te-ai gandit la ea si la bucuria pe care i-o vei „provoca” fie si cu un buchetel mai mic de trandafiri o va da pe spate. Pana la urma, gestul conteaza iar tu trebuie sa stii asta. Gandeste-te cum ar fi sa ii trimiti un trandafir, apoi 11 si, cand se asteapta mai putin 101 trandafiri rosii. E un gest suprem al iubirii, spectaculos prin dedicare, prin rafinament, dandu-i de inteles ca iubirea ta pentru ea este unica, plina de respect si pasiune.

N-ai cum sa dai gres iar ea va fi coplesita de emotie.

Trandafirii albi sunt simbolul pasiunii si loialitatii, exprimand sinceritate dar si inocenta si puritate. Un buchet format din trandafiri albi ii va transmite viziunea ta asupra ei, puritatea pe care ti-o transmite dar si inocenta si veneratia. Un buchet de trandafiri albi o va da cu siguranta pe spate si va intelege care sunt sentimentele tale fata de ea.

Trandafiri portocalii ii poti trimite atunci cand vrei sa ii transmiti entuziasm, speranta fericirii. Ea va sti asadar ca esti fascinat de persoana care este ea, ca esti fericit sa o ai alaturi si ca iti doresti fericire alaturi de ea.

trandafiri albastriSi cu toate acestea, trandafirii albastri, unici prin culoare (intrucat aceasta este o culoare pe care natura a refuzat sa o dea trandafirilor), sunt de departe cei mai spectaculosi trandafiri pe care poti sa ii oferi. Simbolizand in principal armonia si speranta, un buchet de trandafiri albastri ar putea reprezenta si speranta unei iubiri imposibile, in timp ce, in mitologia bulgara, reprezinta indeplinirea tuturor dorintelor. Asadar, daca vrei sa ii transmiti intr-un mod unic si de bun gust un mesaj de „La multi ani!”, ii poti oferi un frumos buchet de trandafiri albastri care sa o faca sa se simta unica, speciala si care sa ii aduca un strop de armonie.

Si cu toate acestea, intelesul unui buchet de trandafiri albastri nu se opreste aici. Pentru ca sunt atat de spectaculosi, trandafiri albastri pot fi trimisi oricui fara teama de a face o gafa. Simbolizand in principal armonia, si speranta, poti oferi trandafiri albastri oricui. Iar daca acel buchet de trandafiri albastri este pentru acea EA din viata ta, sigur va fi incantata sa stie ca sentimentele tale pentru ea sunt atat de putenice incat ai face si imposibilul posibil pentru ea. O asemenea declaratie nu are cum sa n-o impresioneze.

Florile sunt printre putinele lucruri care iti pot trada sentimentele pentru ea. Iar simbolistica lor este cunoscuta din cele mai vechi timpuri. Cu toate acestea, daca o anumita culoare are o semnificatie aparte pentru ea sau de ce nu, pentru tine, ii poti oferi si alte culori de flori. Pana la urma, tu si ea sunteti cei care dati un sens florilor, pentru ca istoria vostra este cea care conteaza iar florile reprezinta tot ceea ce tu iti doresti sa insemne in povestea voastra.

Daca vrei sa fii unic, da un sens florilor si zugraveste tu povestea voastra in culorile care va fac sa fiti voi!

Comentarii (0) Trackbacks (0)

Niciun comentariu


Leave a comment

Niciun trackback.