Zodia Leu si florile | Flori Online
Flori online - Din natura, la tine acasa!

Flori Online Din natura, la tine acasa!

15Apr/110

Zodia Leu si florile

Despre persoanele din zodia Leu se spune ca sunt indraznete, increzatoare in propriile forte, pline de energie si vor sa controleze intotdeauna absolut tot ce se intampla in jurul lor. Iar daca vrei sa-i oferi flori cuiva din zodia Leu, ideal ar fi sa recurgi la floarea-soarelui. Cu siguranta, ii vei face o foarte frumoasa surpriza. Desi este mult mai probabil sa primesti flori de la cei din zodia Leu, deoarece acesta este unul dintre cele mai generoase semne zodiacale.

floarea soarelui zodia leu

Floarea soarelui este de altfel cea care guverneaza zodia Leu. Cei aflati sub acest semn zodiacal sunt intr-o cautare continua a energiei vitale si sunt persoane foarte active, la fel cum floarea soarelui isi roteste corola, urmarind razele soarelui pe toata perioada zilei.

Persoanele din zodia Leu prefera florile de culoare galbena, mai ales daca acestea sunt gigante. Galbenelele, vanilia salbatica sau daliile sunt printre favoritele „leilor”. Iar daca te gandesti sa-i oferi florile intr-un cos sau o vaza, atunci cele mai indicate culori pentru accesoriile respective sunt galbenul, portocaliul si argintiul.

Caracterizati, in general, de o incapatanare nativa, cei din zodia Leu au, de asemenea, printre preferinte si trandafirii, dar nici cu un buchet de crini sau cu unul de gladiole nu ai cum sa dai gres. Daca te gandesti la ce culori ar trebui sa aiba aceste flori, iti recomandam sa incerci rosu, daca le oferi cu o ocazie romantica, purpuriu, daca mesajul tau este unul de felicitare sau incurajare si alb, daca nu ai o ocazie speciala pentru a-i trimite un buchet de flori, ci doar ai dorit ca persoana respectiva sa stie ca te-ai gandit la ea.

Florile ne ofera o noua perspectiva asupra personalitatii noastre. In momentul in care reusim sa ne privim ca niste flori care infloresc continuu si se fac din ce in ce mai mari si mai frumoase, atunci realizam cu adevarat imensul potential de care beneficiem. Asociind astfel personalitatea noastra cu semnul zodiacului de care apartinem reusim sa intelegem mai bine fazele prin care trecem de-a lungul vietii. De fiecare data cand trecem prin momente dificile trebuie sa ne gandim la flori si sa ne amintim cum se schimba acestea in functie de anotimp. Florile apar, cresc, dupa care mor, doar pentru a regermina si a inflori din nou.

Insa astfel de griji nu par a constitui o problema pentru cei din zodia Leu, din moment ce ei sunt persoane incezatoare in propriile forte, sigure pe ceea ce vor, generoase si cu o putere deosebita de a trece peste orice obstacol.

Comentarii (0) Trackbacks (0)

Niciun comentariu


Leave a comment

Niciun trackback.